LINK Locatietheater

Wat doet LINK?
Samen met inwoners  maken we theater-voorstellingen en ontwikkelen we culturele projecten.  Dat doen we met onze  voeten in de klei. We werken lokaal, buiten, met verhalen vers van het land.  Zo  brengen we je in contact met cultuur, anderen en de omgeving. 
Meer info via: http://www.linklocatietheater.nl
Volg ons op Facebook en Instagram

Corona

Als Artistiek Leider van LINK ben ik op dit moment met het team en bestuur aan het kijken hoe we onze plannen voor komende jaren het beste kunnen uitrollen en vormgeven. Ook LINK heeft natuurlijk te maken met de Coronacrisis. Maar we zitten niet bij de pakken neer. We passen onze plannen aan aan de actualiteit en werken aan mooie nieuwe initiatieven. Theaterproducties en culturele projecten om bewoners van de VHL, te verbinden met elkaar en met de mooie omgeving, waarin ze wonen, werken en beleven. En dat allemaal op gepaste afstand van elkaar en met zorg voor de natuur.

Boekje en Audiotours

Ik ben in de zomerperiode van 2019 op zoek gegaan naar het DNA van de VHL. Met bolderkar en notitieboekje in de aanslag. Ik logeerde bij bewoners en verzamelde verhalen. Deze verhalen zijn input voor nieuwe voorstellingen en worden deels gebundeld in een uniek boekje. Dit boekje komt binnenkort uit.
In de voorstelling WATERTHEATER zat een audiotour. We hebben daar veel enthousiaste reacties op gekregen. Goed nieuws; deze wandeling komt in juni als losse audiotour beschikbaar, zodat je zelf de route kunt lopen.  In juli starten we met de ontwikkeling van een nieuwe individuele wandeling door de Zouweboezem, een prachtig natuurgebied tussen Lexmond en Sluis. Ook dit wordt een audiotour met inspirerende verhalen van bewoners.  Superleuk voor een kleinschalige privé-theater ervaring!